Sport er generelt set den første oplevelse, folk har med teamwork og konkurrence. I denne episode af A Look Through the Lens-podcast sad kaptajn James Marko, charterkaptajn og tv-vært på Goliathfishing.com, sammen med vært Sean Heath for at diskutere omdannelsen af ​​fiskeri fra en fritidsaktivitet til en forskningstung karriere.

Atletisk konkurrence giver talrige værdifulde lektioner og livsfærdigheder gennem en persons formative år. Marko er en af ​​de få individer, der formåede at fortsætte deres sportskarriere som et faktisk job efter ungdomsårene.

”Arbejde er sjovt,” sagde han. ”Hver dag er, bare, helt anderledes, og det er det, jeg elsker ved min karriere lige nu, med at lave et tv-show og chartre og undersøge. Hver dag har lige været noget nyt. ”

Der har været nogle markante ændringer i, hvordan han nærmer sig en dag med fiskeri, ifølge Marko.

”Den store forskel mellem mig og dig er; du kommer til at fiske. Jeg må sætte klienten på fisken, ”sagde han.

Denne ændring i perspektiv er ikke en negativ udvikling, sagde han. 

”Når klienter får et fangst af livet, som de gør med mig, gør det det hele værd,” sagde Marko.

Mængden af ​​forberedelse, der går i hver dags tur, begynder meget tidligt, og de nyeste teknologiske fremskridt, især de nyeste nattesynskameraer fra SiOnyx, hjælper meget med det.

”Det har været et af disse produkter, som jeg har brugt det hver eneste dag, siden jeg har haft det i hånden,” sagde Marko. ”Hvis der er noget, jeg kan sige om denne enhed, er det; sindsro."

I Markos karriere har han forvandlet sig fra en sportsmand til en førende forsker på Goliatfisk, og hans klienter får også være en del af det.

”Det er den ene ting ved mine chartre. Mange af mine klienter får undersøgt mig. Det er en ny fisk. Vi får navnet det, ”sagde han.

Besøg vores Natvision for sejlere side for at lære mere om, hvordan sejlere rundt omkring i verden bruger nattesynet til at se bedre om natten på vandet.

Seneste historier

Dette afsnit inkluderer i øjeblikket ikke noget indhold. Føj indhold til dette afsnit ved hjælp af sidepanelet.