Gæsteforfatter: Chris Slavik, taskforce Delta Canada

Hvis du er som mig, elsker du at filme og lave videoer af dine Airsoft-eventyr. Typisk bruger jeg et $ 40 action-kamera monteret på min hjelm, og det gør jobbet godt. Min interesse for night airsoft-eventyr er også steget, og desværre kan mit actionkamera ikke filme så godt i mørke.

Jeg havde tre muligheder for at filme om natten ...

 1. Film med en lommelygte, men så ville jeg være "den fyr", der lyser op AO!
 2. Invester i en analog nattsynsenhed og derefter få et kamera, der monteres på det. Lige nu er dette økonomisk ude af rækkevidde, og da jeg ofte rejser til begivenheder i Nordamerika, kan jeg komme ind på ITAR-problemer. Jeg har heller ikke set nok god video fra disse enheder endnu.
 3. Invester i et actionkamera designet til at filme i mørke, også kaldet digital nattsyn. Der er ikke mange på markedet, men den der skiller sig ud over resten, den, der ikke er reguleret af ITAR, og den, jeg har råd til, er SIONYX Aurora og det er den, jeg begyndte at bruge.

sionyx-aurora-nightvision-airsoft

Det var næsten umuligt at holde fast i dette actionkamera og alle mine airsoft-ting, og det tog ikke lang tid, før jeg fik hjælp til at montere Aurora til min hjelm, som hvordan en PVS 14 ville montere. Jeg kunne se gennem kameraet nu og registrere, hvad jeg ser om natten, mens jeg holder mine hænder fri.

Videoerne var også seje! En lys lilla farve på tværs af visse funktioner, røde dræblys kan let ses, infrarøde lasere, røde og grønne lasere, nogen der vifter med en rød dræbe klud, detaljen på en Humvee, mønsteret på dit MultiCam Arid tøj, satellitterne passerer overhead, ordene på en bygning, alt set midt om natten. Det, der også er cool, er heads-up-displayet, der viser et øjeblik min retning, orientering, gitterkoordinater og status. Næsten som et videospil HUD!

sionyx-aurora-natvision

sionyx-aurora-nightvision-Hardball-Humvee

sionyx-aurora-nightvision-airsoft

Det var let at indstille kameraet på min hjelm. Bare se på enhver natopsynshjælmopsætning, og du er omkring 85% der. Her er hvad du har brug for.

sionyx-aurora-nightvision-Hardball-helmetmount

 • Hjelm med et hylse
 • adapter
 • Mount
 • lanyard
 • Batteri
 • Batteripose
 • Modvægtvægte

 SIONYX Aurora har mange muligheder for at få den bedst mulige video, mens du bruger den som en håndholdt enhed. Valgmuligheder som billedstabilisering for dem af os med rystende hænder, eller hvis vi ønsker højere billedhastigheder for langsomme bevægelser, har det også. Desværre, når du bruger den som en håndfri enhed, monteret på din hjelm og bruger den til at filme video og navigere med, tager alle disse indstillinger tid for processoren at kompilere og vise på en lille skærm. Der er en lille forsinkelse, der opstår, og det er, hvad vi kalder latens.

Vi kan styre indstillingerne for og efterbehandling for at gøre databehandlingen hurtigere og for at reducere latenstid. Her er blot et par indstillinger, der tager en stor mængde behandlingstid.

 • Billedstabilisering
 • High Definition
 • Høj billedhastighed
 • Høj opløsning

sionyx-aurora-nightvision-airsoft

Jeg bruger søgeren på et digitalt kamera til at navigere med, og indstillinger alene hjælper med at reducere, men ikke løse latenstidsproblemet. Jeg følte mig stadig svimmel og havde stadig ikke færdighederne til at navigere alene ved monokular. Folk, der bruger traditionelt, analogt natvisionsudstyr (NVG), vil forstå, at det kan være svært at forsøge at bevæge sig hurtigt og stille med NVG'er. Der er mange færdigheder, der skal læres for at blive effektive med NVG-enheder. At lære disse færdigheder vil også give SIONYX Aurora-brugere mulighed for også at kompensere for latenstiden og blive en bedre videograf.

 • Bevæger sig langsommere (langsomt er hurtigt!),
 • Oplever potentielle farer eller forhindringer i det fjerne tidligere,
 • Ikke at skulle være bekymret for at se ned for at se, hvad der er under dine fødder eller kigge op og stirre,
 • At behøver ikke konstant at justere dit fokus.

Efter at have brugt SIONYX Aurora i denne konfiguration i over et år og i utallige natopgaver, bemærker jeg ikke forsinkelsen længere. Jeg kører mine indstillinger, som jeg kan lide, og jeg prøver at hjælpe andre med at få deres kameraopsætning oprindeligt via SIONYX Airsoft User Group Facebook-side.

Bare nogle råd til dig, før du filmer din næste video med SIONYX Aurora. Bliv mere opmærksom på dit miljø vil være nøglen til at lave en fantastisk video. At bevæge sig langsomt og stabilt vil også gøre videoen bedre og holde den resterende latenstid ubemærket, og husk at klikke på optageknappen, når det er tid til at smide nogle bbs ned.

Udforsk hele SIONYX Aurora nattsynskamera stå på række.

sionyx-aurora-nightvision-irlaser

Seneste historier

Dette afsnit inkluderer i øjeblikket ikke noget indhold. Føj indhold til dette afsnit ved hjælp af sidepanelet.